Xiamen Sawise-nyithak Finishing Supplies Co., Ltd.

Tas Film Hologram Laser Transparan / Silver / Suit Kemasan Hadiah

Detail Produk:

Papan Asal: Fujian, China
Jeneng: AFP
Sertifikasi: SGS
Nomer Model: Film Laser Holografik

Ketentuan Pembayaran & Pengiriman:

Jumlah Pesenan Minimal: 2000KGS
Rega: USD3.2-7.9 / KG
Rincian kemasan: Karton lan Pallet
Wektu Pangiriman: 20 dina
Kemampuan Pasokan: 450Tons / wulan

Detail Produk

Katrangan Produk Rinci

Jinis: Film Laser Holografik Kekandelan: Saka 18micron Nganti 50micron
Jembar: 180mm-1300mm Dawa: 1000m-4000m
Diameter Inti: 3 ″ (76mm) Perawatan Corona: Loro-lorone Sisih Corona Ditangani Liwat 42dynes
Bisa dicithak: Nggih Aplikasi: Buklet / Photo / Laminasi Kantong Kertas
Mesin: Mesin Laminasi Timbal pangiriman: 20 Dina
Cahya Dhuwur:

film holografi bopp

film laminasi holografik

Film Hologram Laser Transparan / Perak / Emas Kanggo Tas / Hadiah

Ana 2 jinis Film Laminasi Transparan Holografik, yaiku Film Laminasi Transparan Hologram Transparan (tanpa lem) lan liyane yaiku Film Laminasi Hologram Transparan Termal (kanthi Lem EVA).

Film Laminasi Transparan Hologram Transparan Kadhemen lan Termal nggawe bungkus kasebut luar biasa lan dibedakake…

Nganti saiki, ana luwih saka 180 pola lan pola sing disesuaikan kasedhiya.
Panampilan: warna logam perak sing transparan.
Werna: kasedhiya ing Panton

Film holographic laser biasane duwe finish perak lan emas transparan.

Transparent / Silver Laser Holographic Film Bags / Gifts Packing Suit

Apa Film Laser Hologram?

Film hologram laser nggunakake teknologi hologram kanggo film lan difusi kanggo wektu sing cukup kanggo ngowahi dawa gelombang cahya dening hologram.

Laser HolographicFilm nawakake malah nutupi gambar sing jelas adhesi lan efek warna sing padhang lsp.
Digunakake umume kanggo laminasi plastik-plastik utawa laminasi plastik-plastik kayata panganan kemasan rokok
label obat hadiah komoditas karangan bunga Christimas lan sektor pencetakan lan kemasan liyane
tas tameng elektronik film buktine bledosan dekorasi bangunan windows mobil lan sapanunggalane.
Miturut materi dhasar diklasifikasikake dadi PET BOPP PVC lan PA;
Miturut fungsine kasebut uga bisa diklasifikasikake minangka film kemasan warna-warni film kemasan warna-warni
film kemasan warna-warni matte hologram kemasan filmhologram film hollowed-out uga label anti-fack holographic.
Film Laminasi Termal Hologram Kita ngemu luwih saka 180 pola.

Transparent / Silver Laser Holographic Film Bags / Gifts Packing Suit

Pola adhedhasar transparan lan logam uga sing duwe efek perak utawa warna sing tegese pola tartamtu bisa diproduksi adhedhasar macem-macem warna. pola saka garis produksi ora bakal sirna lan uga ditrapake kanggo laminasi lan kemasan.

nyedhiyakake efek padhang lan luster kanggo nambah keanggunan kanggo macem-macem landasan.

Tips: film holografik adhem (tanpa lem) lan film termal (kanthi lem EVA) kasedhiya
Materi: Film BOPP utawa PET + EVA
Kandel: 20mikron nganti 26mikron
Lebar gulung: 200mm nganti 1480mm
Panjang gulung: 2000m nganti 4000m

SPESIFIKASI

Thermal Holographic
Film Laminating
Film Dasar BOPP PET
18 mikron 18 mikron 12 mikron 15 mikron
EVA 6 mikron 8 mikron 12 mikron 10 mikron
JUMLAH 24 mikron 26 mikron 24 mikron 25 mikron
Ngasilake 45192 sqm / MT 41653 sqm / MT 35613 sqm / MT 32895 sqm / MT
0,0221 kg / sqm 0,024 kg / sqm 0,0281 kg / sqm 0,0304 kg / sqm
kekandelan kasedhiya saka 20 mikron nganti 38 mikron komposisi kekandelan sing kasedhiya
Jembar (mm) 200mm nganti 1200mm
Dawa (m) 2000m nganti 4000m
Toleransi +/- 1 um
Inti Kertas 76mm (3 inci) 50.8mm (2 inci) 25.4mm (1 inci)
Perawatan Corena sisih siji utawa dobel liwat 40 dinas
Suhu Senyawa 85ºC-110ºC (185ºF-230ºF) 90ºC-150ºC (194ºF-302ºF)
Tekanan Senyawa 10-18mpa
Kacepetan Senyawa 10-60m / menit

Nggunakake Film Laminasi Hologram?

Film Haminraphic Thermal Laminating Holographic duwe macem-macem aplikasi kalebu:

Buku Poster Presentasi Folder Labels Shopping Bag POP Tandha Dokumen Buku Ndhaptar Kertu ID Lisensi Antigraffiti Papan gawean nulis / mateni Kalender Foto Foto dll.

Lapisan njaba kanggo kothak bungkus utawa tas kanggo omben-omben hadiah kosmetik panganan lsp.
Gambar dokumen dokumen iklan papan pameran digital cetak lsp.

Transparent / Silver Laser Holographic Film Bags / Gifts Packing Suit

Kanggo informasi luwih lengkap, mangga hubungi kita.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan