Xiamen Sawise-nyithak Finishing Supplies Co., Ltd.

Kontrol Kualitas

Profil QC

Xiamen Sawise-nyithak Finishing Supplies Co., Ltd. dikhususake kanggo nyithak omah percetakan utawa grafis anyar kanthi kualitas produk sing dhuwur.

Kanggo njamin layanan, kita ora ngupayakake mriksa bahan baku saka para pemasok sing misuwur ing bidang film plastik.

Sawise nutupi ekstrusi film plastik, kita uga mriksa luwih cepet kanthi nyoba ketegangan permukaan lan kekuatan ikatan.

Kita uga nggatekake banget kanggo muter lan bungkus.

Iki sing nggawe kita luwih dipercaya tinimbang pesaing.

pl16621719-remark
pl16621718-remark

Sertifikasi

qd16671205-xiamen_after_printing_finishing_supplies_co_ltd
qd16669683-xiamen_after_printing_finishing_supplies_co_ltd
qd16669561-xiamen_after_printing_finishing_supplies_co_ltd
qd16221328-xiamen_after_printing_finishing_supplies_co_ltd