Xiamen Sawise-nyithak Finishing Supplies Co., Ltd.

PAWARTA PERUSAHAAN

  • Kebijakan Privasi Pariwara

    Kawicaksanan panggunaan data Kebijakan iki nggambarake informasi sing dibutuhake kanggo proses pariwara pariwara. Apa jinis informasi sing dikumpulake? Kanggo nyedhiyakake produk, kita kudu ngolah informasi babagan sampeyan. Jinis informasi sing dikoleksi gumantung saka cara nggunakake produk. Sampeyan bisa sinau kepiye ...
    Waca liyane
  • What Is Cold Stamping?

    Apa Stamping Kadhemen?

    Teknologi Stamping kadhemen sacara relatif diarani tradisional Stamping Panas sing kalorone bisa nggayuh efek cetak sing apik banget. Bedane yaiku stamping kadhemen ora mbutuhake panas nalika digunakake. Yaiku critane stampi sing adhem ...
    Waca liyane
  • The 7th China International All-India Exhibition was successfully concluded

    Pameran Internasional-India Internasional China kaping 7 sukses rampung

    Ing tanggal 28 Oktober 2018 Pameran Kabeh-India Internasional China kaping 7 sukses rampung ing Shanghai. Kanthi tema "mbukak jaman intelijen pencetakan" pameran kabeh-ing-siji taun iki kanthi lengkap nuduhake asil promosi lan tren pangembangan teknologi cetak ing ...
    Waca liyane
  • Kingfisher Labels nginstal press flexo Edale kaping pitu

    Kingfisher Labels adhedhasar Yate sisih lor Bristol ing Inggris tuku Edale FL3 press flexo kaping pitu saka pabrikan peralatan Inggris. Label Kingfisher nyedhiyakake kosmetik lan perawatan kesehatan kanthi label adhesi. Iki nginstal press flexale Edale kaping pisanan ing taun 2001. Pers anyar ...
    Waca liyane
  • Nuduhake sumber daya cetak karo para pesaing Fairfax nutup rong omah percetakan

    Miturut kesepakatan karo saingan News Corp kanggo nuduhake sumber daya cetak ing wulan Juli taun iki, raksasa media Australia, Fairfax, wis nutup rong pabrik percetakan ing Queensland lan NSW lan isih ana lelang. Salah sawijining pabrik percetakan dununge ing Ormiston 25 km saka pusat bus ...
    Waca liyane
  • Prati USA appoints manager

    Prati USA nunjuk manajer

    Prati milih Frank Hasselberg minangka wong sing bakal dadi anak perusahaan anyar ing Amerika Utara. Prati USA wis ditetepake amarga perusahaan ngupayakake nguatake komitmen kanggo pasar ing Amerika Utara. Hasselberg sadurunge kerja bareng Kocher + Beck Heidelberg lan Gallus ing Amerika Utara ...
    Waca liyane
  • Parkside invests again in laser scoring

    Parkside investasi maneh ing skor laser

    Parkside perusahaan kemasan khusus wis nggawe investasi luwih penting ing peralatan laser canggih kanggo nggawe peluang bisnis anyar. Investasi laser paling anyar nggawe skor laser ing rong sisi siji film utawa laminasi kanggo nggawe desain paket sing gampang dibukak lan direkam ...
    Waca liyane
  • Avery Dennison launches recycled PET liners in Europe

    Avery Dennison ngluncurake liner PET daur ulang ing Eropa

    Avery Dennison negesake dhewe minangka pemasok material label-sensitif tekanan pertama sing ngenalake kapal sing digawe saka PET daur ulang (rPET) kanthi komersial ing Eropa. Pelapik rPET anyar nggunakake limbah pasca-konsumen sing dipilih kanthi tliti lan bakal diwiwiti ing wulan Oktober 2018 ing pirang-pirang ...
    Waca liyane
  • Kodak to sell flexographic packaging division

    Kodak kanggo adol divisi kemasan lentur

    Kodak kudu adol divisi kemasan fleksografis supaya bisa fokus ing piring lingkungan perangkat lunak alur kerja inkjet perusahaan lan lisensi merek. Divisi ngasilake lan pasar sistem Flexcel NX saka piring pencetak peralatan pencitraan fleksografis sing bisa digunakake lan ...
    Waca liyane
  • Amcor acquires competitor Bemis to land on NASDAQ

    Amcor entuk pesaing Bemis kanggo mlebu NASDAQ

    Industri kemasan ngadhepi akeh masalah amarga bahan baku mundhak. Minangka salah sawijining perusahaan kemasan paling dhuwur ing donya Amcor (ASX: AMC) wis negosiasi karo pesaing AS, Bemis, luwih saka setaun lan bakal entuk kesepakatan kanggo entuk perusahaan kanthi $ 7 milyar yaiku ...
    Waca liyane
  • Inovar Packaging acquires Topp Labels

    Inovar Packaging entuk Label Topp

    Inovar Packaging Group entuk Topp Labels kanggo nambah kemampuan kanggo nyedhiyakake pasar ing Florida lan Tenggara AS. Kantor pusat ing Dallas Texas Inovar minangka konverter khusus label utama sing nyilikake lengan lan produk kemasan fleksibel. Nglayani pelanggan chip biru ing sawijining penyelam ...
    Waca liyane
  • NPA SANCTIONS MAERSKLINE AND THREE OTHER SHIPPING LINES

    SANSI NPA MAERSKLINE LAN GOLONG BARU PENGIRIMAN LAIN

    Minangka bagean saka upaya kanggo ngrampungake demonstrasi dening pengemudi truk ing Kompleks Pelabuhan Lagos (LPC) lan Pelabuhan Pulau Can Can (Lagip Island Lagos) Otoritas Pelabuhan Nigeria (NPA) ngumumake penundaan sepuluh layanan kanggo papat Perusahaan Pengiriman. ing Kayata pisanan. Comp Shipping sing kena pengaruh ...
    Waca liyane