Xiamen Sawise-nyithak Finishing Supplies Co., Ltd.

Film Laminasi Matte / Film Laminasi Termal / Garing BOPP kanggo Kertas utawa Plastik

Detail Produk:

Papan Asal: Fujian, China
Jeneng: AFP
Sertifikasi: FDA, REACH, EN 71-3, CPSIA
Nomer Model: Film Matte Laminating

Ketentuan Pembayaran & Pengiriman:

Jumlah Pesenan Minimal: 2 Ton (2.000kgs) / Pesenan Coba Ditanggulangi
Rega: USD2220.00 / Ton ~ USD2380.00 / Ton
Rincian kemasan: 1-Siji gulung siji karton kanthi proteksi tutup plastik; 2-Puluhan gulung palet; 3-Sepuluh palet ing 20FCL
Wektu Pangiriman: 15 - 25 dina kerja 40GP
Ketentuan Pembayaran: T / T, L / C, Western Union
Kemampuan Pasokan: 850 Ton saben wulan

Detail Produk

Katrangan Produk Rinci

Bahan: BOPP + EVA Jinis: Film Laminating Termal BOPP
Lembut: Alus Kekandelan: 18micron 21micron 25micron lsp.
Transparansi: Transparan Ukuran Gulung: 495mm * 3000m 600mm * 3000m lsp.
Corona: Sisih kaping pindho Liwat 38 Dinasti Inti Kertas: 1 Inci (25.4mm) 3 ″ (76mm)
Teknologi: Multiple Extrusion Panggunaan: Kertas Kertas Cetak Utawa Laminasi Kertas
Cahya Dhuwur:

film matte pet

film laminating roll

Film Laminasi Matte / Film Laminasi Termal / Garing BOPP kanggo Kertas utawa Plastik

Film Panas MattLaminasi Elegan

Perawatan kaping pindho Corona regane 42dynes

Kinerja sing apik banget ing Spot UV lan Stamping Panas!

 

3

 

FDA LULUS

 

Matte Lamination Film/BOPP Thermal/Dry Lamination Film for Paper or Plastic

 

Apa Film Laminasi Termal BOPP?

 

Film Laminating Termal BOPP umume digawe saka BOPP + EVA.

kita nggunakake proses lapisan ekstrusi kanggo nggabungake rong lapisan iki.

ing film pungkasan, sisih siji duwe sifat film BOPP lan sisih liyane dadi permukaan sensitif panas sing digunakake kanggo laminasi garing.

produk iki duwe rong klasifikasi: glossy / bright / transparent lan matte / opaque sing kekandelan saka 14micron nganti 32micron.

jembaré bisa saka 180mm nganti 1880mm lan dawa saka 150m (1 inci inti 25mm) nganti 4000m (3 inci inti 76mm).

Matte Lamination Film/BOPP Thermal/Dry Lamination Film for Paper or Plastic

 

Endi Film Laminating Termal BOPP Dienggo?

 

aplikasi Film Laminating Thermal BOPP bisa digunakake ing ngisor iki:

  • Isine buku teks | Brosur | Leafet | Kothak manis | Kosmetik | Blanja | tas Buku harian

Matte Lamination Film/BOPP Thermal/Dry Lamination Film for Paper or Plastic

 

Cara Nggunakake Film Laminasi Termal BOPP?

 

Kita butuh mesin laminasi (biasane diarani laminator panas) kanggo nggunakake Film Laminating Termal BOPP kanthi nyawiji EVA dadi substrat kayata kertas.

sajrone proses, film kasebut diluncurake ing roller sing digawe panas lan kanthi tekanan sing cukup, nemplek ing kertas.

proses iki gampang digunakake lan bisa ditindakake ing omah kanggo aplikasi cilik.

kadhang kala masarakat uga ngarani laminasi panas utawa laminasi garing utawa laminasi panas.

 

Matte Lamination Film/BOPP Thermal/Dry Lamination Film for Paper or Plastic

 

Pandhuan Operasi

 

1. Setel tekanan roller lan suhu miturut macem-macem jinis kertas lan tinta.
2. Nalika nggunakake film kaping pisanan utawa ngganti ukuran biasa, volume nyoba cilik sadurunge miwiti laminasi masif.
3.Suhu proses normal 90C-105C (203F - 221F) tekanan roller lan suhu beda-beda jinis tinta kertas lan mesin sing beda-beda.
4. Priksa manawa tinta wis garing sadurunge dilaminasi. Kertu kasebut bakal dibuang nalika kertas ngemot lembab utawa bubuk.
5. Priksa manawa bahan kasebut dipasang ing suhu sing sithik lan garing.
6. Kahanan ing ngisor iki bakal mengaruhi kualitas pungkasan film sajrone laminasi.
a. Nggunakake tinta logam
b. Tinta ngemot aditif silikon adesif minyak lilin sing kakehan lilin lan liya-liyane.
c. Tinta sing kandel banget
d. Tinta rampung durung garing.
e. Lembar kertas lembab banget.
f. Bubuk banget ing lumahing

SPESIFIKASI

AFP-L18

Nggilap

AFP-L21

Nggilap

AFP-L25

Nggilap

AFP-L25

Nggilap

AFP-Y20

Matte

AFP-Y25

Matte

AFP-Y27

Matte

Kekandelan (um) BOPP 12 mikron 12 mikron 12 mikron 15 mikron 12 mikron 15 mikron 15 mikron
EVA 6 mikron 9 mikron 13 mikron 10 mikron 8 mikron 10 mikron 12 mikron
JUMLAH 18 mikron 21 mikron 25 mikron 25 mikron 20 mikron 25 mikron 27 mikron
Ngasilake m² / kg 61.275 52.247 43.668 43.956 56.433 45.147 41.615
kg / m² 0,0163 0,0191 0,0229 0,0228 0,0177 0,0222 0,0240
Kombinasi khusus- kasedhiya kombinasi (15 mikron nganti 30 mikron nggilap lan matte)Rega miturut MT utawa kothak meter kasedhiya

Matte Lamination Film/BOPP Thermal/Dry Lamination Film for Paper or Plastic

 

Sampeyan bisa nggawe pesenan Film Laminasi Termal BOPP kaya iki:

22micron Glossy (12BOPP + 10EVA)

350mm (13.8 ″) x 3000m (9843 ′) x 30rolls (bobot 654.60kgs = 21.82kgs x 30rolls meter persegi 31500m²)

445mm (17.5 ″) x 3000m (9843 ′) x 20rolls (bobot 554.80kgs = 27.74kgs x 20rollssquare meter 26700m²)

Matte 25micron (15BOPP + 10EVA)

350mm (13.8 ″) x 3000m (9843 ′) x 30rolls (bobot 719.70kgs = 23,99kgs x 30rollssquare meter 31500m²)

445mm (17.5 ″) x 3000m (9843 ′) x 20rolls (bobot 610.00kgs = 30,50kgs x 20rollssquare meter 26700m ²)

TOTAL 100 gulung bobote 2539.10kgs meter persegi 116400m²

Spesifikasi paling populer & bobot muter Film Laminating Termal BOPP
Ngukur Jinis 18 mikron(12 BOPP + 6EVA) 22 mikron(12 BOPP + 10 EVA) 25 mikron(12 BOPP + 13 EVA)

25 mikron

(15 BOPP + 10 EVA)

350mm * 3000 m Glossy / Shine / Brillante 17,87 kg / gulung 21,82 kg / gulung 24,78 kg / gulung 24,62 kg / gulung
Matte / Kusam 17,37 kg / gulung 21,31 kg / gulung 24,27 kg / gulung 23,99 kg / gulung
445mm * 3000 m Glossy / Shine / Brillante 22,72 kg / gulung 27,74 kg / gulung 31,50 kg / gulung 31,30 kg / gulung
Matte / Kusam 22,08 kg / gulung 27,10 kg / gulung 30.86kgs / gulung 30,50kgs / gulung
500mm * 3000 m Glossy / Shine / Brillante 25,53 kg / gulung 31,17 kg / gulung 35,40 kg / gulung 35,17 kg / gulung
Matte / Kusam 24,81 kg / gulung 30,45 kg / gulung 34.68kgs / gulung 34.27kgs / muter
600mm * 3000 m Glossy / Shine / Brillante 30,63 kg / gulung 37,40 kg / gulung 42,48 kg / gulung 42,21 kg / gulung
Matte / Kusam 29,77 kg / gulung 36,54 kg / gulung 41.61kgs / gulung 41.13kgs / nggulung
700mm * 3000 m Glossy / Shine / Brillante 34,73 kg / gulung 43,64 kg / gulung 49,56 kg / gulung 49,24 kg / gulung
Matte / Kusam 42,63 kg / gulung 42,63 kg / gulung 48.55kgs / gulung 47.98kgs / muter

 

Fitur Film Bamin Thermal Laminating

 

Minangka produk ramah lingkungan BOPP Thermal Laminating Film fitur kaya ing ngisor iki:

# 1 Proses Laminasi Sehat

Ora mbebayani kesehatan lan keamanan sing bisa digunakake amarga ora duwe gas beracun utawa konten sing ora stabil.

Uga aman nalika proses laminasi amarga ora ana adesif adhedhasar pelarut sing digunakake.

# 2 Gampang Operasi

Ora mbutuhake tumindak nggunakake lan campuran pelarut pelarut karet lan liya-liyane sing luwih gampang sajrone nangani lan ngirit biaya dibandhingake karo cara lawas.

Ora ana teknik khusus sing dibutuhake mung laminasi nalika suhu cukup.

Dianjurake supaya laminasi film nganggo laminator garing. Cukup pangaturan cilik ing mesin sing dibutuhake yen film dilaminasi karo laminator udan.

# 3 Efisiensi Tinggi lan hemat energi

Biaya produksi wis dikurangi sithik amarga ora ana limbah film sing diasilake ora nyampur proses adesif tanpa lapisan lan pangatusan utawa lampu pemanas UV sing dibutuhake.

# 4 Fungsi lan Efek Luar Biasa

Iki nambah nilai barang rampung kanthi transparansi dhuwur lan finish super luster.

Nyegah laminasi supaya ora dicet ing bubbled lan desquamated.

Dilindhungi saka bahan-bahan sing mbebayani lan bukti banyu supaya panyimpenan umure dawa.

Utamané matte BOPP Thermal Lamination Thermal iku apik kanggo varnishing UV lan stamping panas.

 

Matte Lamination Film/BOPP Thermal/Dry Lamination Film for Paper or Plastic

 

Pengiriman & Kemasan

* Siji gulung bopp matt film laminasi termal Siji karton

* Puluhan gulung laminasi termal gulung ing palet

* 10 nganti 12 palet dimuat ing 1 * 20FCL (disetujoni. 13MT)

* Utawa palet 20 nganti 22 dimuat ing wadhah 40 kaki (udakara 25MT)

* Pelabuhan Laut: Xiamen Shanghai Ningbo

Airbag Digunakake kanggo Nglindhungi Palet saka tabrakan Nalika Wadah ngemot…

 

Matte Lamination Film/BOPP Thermal/Dry Lamination Film for Paper or Plastic

 

Layanan Kita

Kanggo njamin kualitas produk sing dhuwur, kita kudu nindakake prinsip manajemen sing ketat banget.

Saben detail proses bisa dikontrol kanthi apik.

Yen ora ana gulung sing ala, kita bakal menehi ganti rugi minangka tanggung jawab.

 

bopp lamination film

 

 

Kita Beda

 

Matte Lamination Film/BOPP Thermal/Dry Lamination Film for Paper or PlasticMatte Lamination Film/BOPP Thermal/Dry Lamination Film for Paper or Plastic

 

 

Umpan Balik Pembeli Nyata

Kabeh umpan balik saka pelanggan sing wis rampung tes sampel utawa wiwit nggunakake pangiriman.

 

Original Feedback

Matte Lamination Film/BOPP Thermal/Dry Lamination Film for Paper or Plastic

 

 

Lembar Data Film Laminasi Termal BOPP.pdf

Sertifikat

SERTIFIKASI REACH SVHC.pdf

SERTIFIKAT saka FDA n CPSIA.pdf

SERTIFIKAT EN 71-3.pdf


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan