Xiamen Sawise-nyithak Finishing Supplies Co., Ltd.

Film Plastik Logam Emas, Bukti Kelembapan Film Polyester Metallized Meter

Detail Produk:

Papan Asal: Fujian, China
Jeneng: AFP
Sertifikasi: SGS
Nomer Model: Film Polyester Logam

Ketentuan Pembayaran & Pengiriman:

Jumlah Pesenan Minimal: 2000KGS
Rega: USD2.79-5.5 / KG
Rincian kemasan: Karton lan Pallet
Wektu Pangiriman: 20 dina
Kemampuan Pasokan: 450Tons / wulan

Detail Produk

Katrangan Produk Rinci

Jinis: Film Polyester Logam Kekandelan: Saka 17micron Nganti 25micron
Jembar: 180mm-1300mm Dawa: 1000m-4000m
Inti: 3 ″ (76mm) Corona: Loro-lorone Corona Ditangani
Papan Asal: Fujian China (Daratan) Transparansi: Opaque
Timbal pangiriman: 20 Dina Fitur: Bukti Kelembapan
Cahya Dhuwur:

film bopp metallized

film poliester logam

Film Laminasi Termal Poliester Logam Emas (PET)

Film Laminasi Termal Poliester Logam / Logam (PET) nyedhiyakake ketegangan permukaan sing sampurna kanggo adhesi sing kuat lan nggulung maneh kanthi perawatan korona sisih siji utawa kaping pindho sing regane luwih saka 42 Dyne.
Iki digunakake kanggo laminasi ing kothak kemasan sing bisa digunakake saben dina kayata kothak anggur obat-obatan dll.
Werna Emas dadi saya populer saiki.
Gold Metalized Plastic Film Moisture Proof Opaque Metallized Polyester Film
Apa Film Poliester Logam Termal?

Film Poliester Logam Termal kalebu Film Polyester Logam lan ketebalan Lem EVA yaiku saka 17mikron dadi 25mikron utamane ing 24mikron (12MPET + 12EVA).
Nduwe ketegangan permukaan sing sampurna adhesi sing kuat lan rewinding kanthi korona sisih dobel
perawatan sing regane luwih saka 52 dinas.
Iki digunakake kanggo laminasi ing kothak kemasan sing bisa dikonsumsi saben dina kayata kothak anggur Grosir lan liyane.
Ana macem-macem Warna Metalik Logam Laminasi Film SilverGold lan warna liyane sing disesuaikan bisa ditampa (kasedhiya ing gloss lan matt).

Ana rong jinis Film Laminasi Termal Logam, siji yaiku laminasi termal sing diramal korona lan Film kanggo pencetakan offset sing liyane yaiku film laminasi termal sing diramal korona.
Coba priksa bedane kaya ing ngisor iki:

Film Laminasi Termal Poliester Logam / Metalik (PET)
Termal Logam / Logam
Film Laminating
Film Dasar MPET (Percetakan Offset) MPET (Nyithak Layar)
12 mikron 12 mikron 12 mikron 12 mikron
EVA 12 mikron 12 mikron 12 mikron 10 mikron
JUMLAH 24 mikron 24 mikron 24 mikron 22 mikron
Ngasilake 35311 sqm / MT 37878 sqm / MT 35311 sqm / MT 37878 sqm / MT
0,0283 kg / sqm 0,0264 kg / sqm 0,0283 kg / sqm 0,0264 kg / sqm
komposisi kekandelan khusus lan warna sing kasedhiya
Jembar (mm) 200mm nganti 1200mm
Dawa (m) 2000m nganti 4000m
Toleransi +/- 1 um
Inti Kertas 76mm (3 inci) 50.8mm (2 inci) 25.4mm (1 inci)
Perawatan Corena pangobatan korona sisih loro
MPET (Percetakan Offset) sisih≥52dynes; Sisih EVA≥52dyne
MPET (Percetakan Layar) sisih≥42dyne; Sisih EVA≥52dyne
Pandhuan Laminasi
Suhu Senyawa 90ºC-150ºC (194ºF-302ºF)
Tekanan Senyawa 10-18mpa
Kacepetan Senyawa 10-60m / menit

PAKET lan PENGIRIMAN

* Siji Film Laminasi Termal Logam Gulung Siji karton
* Puluhan gulung ing palet
* 10 nganti 12 palet dimuat ing 1 * 20FCL (disetujoni. 13MT)
* Utawa palet 20 nganti 22 dimuat ing wadhah 40 kaki (udakara 25MT)
* Pelabuhan Laut: Xiamen Shanghai Ningbo
Airbag Digunakake kanggo Nglindhungi Palet saka tabrakan Nalika Wadah ngemot…

Gold Metalized Plastic Film Moisture Proof Opaque Metallized Polyester Film

FAQ

Kepiye Aku Golek Sampel?

* Sampel kanggo nyoba gratis
* Ukuran normal yaiku 300mm * 100m
* Kanggo jembar lan dawa sing disesuaikan, aja bebas menehi saran.

Apa Jumlah Pesenan Minimal?

* MOQ yaiku 2 ton.
* Nalika rega disetel miturut jumlah utamane.

Apa Babagan Regane?

* Rega bisa dirundingake miturut jumlahe lan warna
* Kanggo 2 ton rega FOB yaikuUSD3.2-5.5 / KG
* Kanggo wadhah 20FCL rega FOB yaiku FOB USD2.79-5.3 / KG

Kepiye Ketentuan Pembayaran?

* Setoran 30% lan saldo 70%
* Kita nampa syarat pambayaran T / TL / C
* Dhuwit Dhukungan: USD CNY CAD HKD lsp.

Kepiye Babagan Wektu Pangiriman?

* 25 dina kiriman timbal biasane
* 20 dina timbal pangiriman kanggo kontainer 40GP khusus

Kepiye babagan Layanan Sawise Dijual?

* Garansi 6 wulan
* Yen ana masalah kualitas, sampeyan kudu menehi ganti rugi.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan