Xiamen Sawise-nyithak Finishing Supplies Co., Ltd.

Film Tahan Gosok Mengkilap / Matte 180mm - Jembar Gulung 1000mm

Detail Produk:

Papan Asal: Fujian, China
Jeneng: AFP
Sertifikasi: SGS
Nomer Model: Film Tahan Gores

Ketentuan Pembayaran & Pengiriman:

Jumlah Pesenan Minimal: 40000 meter persegi
Rega: USD0.3-0.5 / m2
Rincian kemasan: karton lan palet
Ketentuan Pembayaran: L / C, T / T, Western Union
Kemampuan Pasokan: 800000000m2 / wulan

Detail Produk

Katrangan Produk Rinci

Kekandelan: 28micron Komposisi: Film BOPP + Lem EVA
Jembar: 180mm-1000mm Dawa: 2000m-3000m
Inti: 3 ″ Inti (76mm) Timbal pangiriman: 20 dina
Jinis: Film Tahan Gores Transparansi: Transparan
Atose: Alus Beting: 12 Wulan
Cahya Dhuwur:

film anti ngeruk

film pelindung plastik bening

Film Tahan Gores Plastik Laminasi BOPP Glossy & Matte

DETAIL PRODUK
Barang Film Tahan Gores
Materi BOPP + EVA Roll Width saka 180mm-1000mm
Kandel wiwit 24micron dadi 32micron Panjang Gulung saka 300m nganti 4000m
Ukuran Inti 1 inci (25.4mm) 3 inci (76mm) Pangobatan Corona Sisih siji utawa kaping pindho
Jinis Rampung Nggilap lan Matte Gabungan 1
MOQ 20000m2 Beting Urip 12 wulan
Lamaran buku mewah kalebu merek brosur produk branding
PANDUAN APLIKASI
Suhu Senyawa 85 ℃ ~ 110 ℃ (185 ℉ ~ 230 ℉)
Tekanan Senyawa 10 ~ 18 mpa
Kacepetan Senyawa 10 ~ 60 m / min

Scratch Resistant Film minangka akibat saka perawatan kimia khusus ing permukaan film BOPP dhasar.
Film bebas gores dilapisi ekstrusi karo EVA kanthi permukaan internal sing menehi dhukungan supaya dilaminasi kanthi panas.
Iki dirancang khusus kanggo media berkualitas tinggi sing nampilake permukaan semi-matte ing njaba sing menehi sentuhan film sing nyenengake lan nambah gambar produk laminasi.

Glossy / Matte BOPP Scratch Resistant Film 180mm - 1000mm Roll Width

Apa Film Scratch ResistantLamination?

Minangka jeneng kasebut diarani tahan goresan minangka akibat saka perawatan kimia khusus menyang film dhasar film BOPP. Film iki dilapisi ekstrusi karo EVA kanthi sisih menehi dhukungan supaya dilaminasi kanthi panas.

Film Laminasi Termal Anti Gores khusus dirancang kanggo media berkualitas tinggi sing nampilake permukaan semi-matte ing sisih sing menehi sentuhan film sing nyenengake lan nambah gambar produk laminasi.

Film Laminasi Tahan Gores katon minangka bahan kemasan mewah kanggo teknologi kosmetik jinis paningkatan pasca-laminasi liyane.

Glossy / Matte BOPP Scratch Resistant Film 180mm - 1000mm Roll Width

Paket:

* Saben gulung film Resistantlaminasi Gores (inti kertas 3 ") dikemas nganggo karton
utawa 4 ~ 8 gulung film laminating Scratch Resistant (inti kertas 1 ') dikemas kanthi karton
* Karton gulung Resistantfilm Scratch bakal dikemas dadi palet
* 10 nganti 12 palet dimuat ing wadhah 1 * 20FCL (udakara 400 gulung)
utawa 20 ~ 22 palet dimuat ing wadhah 1 * 40GP (udakara 800 gulung)

Wektu Pangiriman:

* Biasane ing 25 dina.

* 20 dina kanggo kontainer 1 * 40GP

Glossy / Matte BOPP Scratch Resistant Film 180mm - 1000mm Roll Width

FAQ

Kepiye Aku Golek Sampel?

* Sampel kanggo nyoba gratis
* Ukuran normal yaiku 300mm * 100m
* Kanggo jembar lan dawa sing disesuaikan, aja bebas menehi saran.

Apa Jumlah Pesenan Minimal?

* MOQ yaiku 20000sqm
* Nalika rega disetel miturut jumlah utamane.

Apa Babagan Regane?

* Rega bisa nego miturut jumlahe
* Kanggo 20000sqm rega FOB yaiku USD 0.296 ~ 0.427 / sqm
* Kanggo wadhah 20FCL rega FOB yaiku FOB USD 0.358 ~ 0.376 / sqm.

Kepiye Ketentuan Pembayaran?

* Setoran 30% lan saldo 70%
* Kita nampa syarat pambayaran T / TL / C
* Dhuwit Dhukungan: USD CNY CAD HKD lsp.

Kepiye Babagan Wektu Pangiriman?

* 25 dina kiriman timbal biasane
* 20 dina timbal pangiriman kanggo kontainer 40GP khusus

Kepiye babagan Layanan Sawise Dijual?

* Garansi 6 wulan
* Yen ana masalah kualitas, sampeyan kudu menehi ganti rugi.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan