Xiamen Sawise-nyithak Finishing Supplies Co., Ltd.

Tur Pabrik

Lini produksi

Produsen Film Laminating Termal
Pabrik Laminating Coating
Corona L aminate Film Roll
Pemasok Film Laminating Roll
Film Jamin Laminating Jumbo
Ngukur Gulung Disesuaikan
Produsen Film Laminating Termal

Garis laminasi lapisan ekstrusi kecepatan tinggi kanggo ngasilake film laminasi termal kanthi kapasitas 850MT saben wulan.

1

Pabrik Laminating Coating

Bagian inti teknis sing maju kanggo njamin kekandelan simetris lan kekuatan adhesi sing luwih dhuwur.

2

Corona L aminate Film Roll

Corona nambani gulung laminasi, corona sisih siji utawa dobel sing regane nganti 52 dinas.

3

Pemasok Film Laminating Roll

Gulung stting lan muter maneh Film Laminating Termal BOPP.

4

Film Jamin Laminating Jumbo

jumbo roll laminating flm spplier, fim laminating termal, glossy lan matt, langkah khusus

5

Ngukur Gulung Disesuaikan

Gulung Matt sing bisa disesuaikan kanthi jembar lan dawa.

6

Lini produksi

Xiamen Sawise-nyithak Finishing Supplies Co., Ltd. nganti saiki nuduhake wolung macem-macem garis lapisan ekstrusi lan sepuluh mesin slitting sing dipasang kanggo ngasilake film plastik laminasi termal, ngasilake 750MT saben wulan.

Kanggo nggawe film laminating lapisan sing berkualitas tinggi, garis ekstrusi kita didukung karo suku cadang teknis kritis sing paling maju sing njamin ketebalan lapisan simetris sing paling apik lan kekuatan adhesi ikatan sing dhuwur. 

Umume, sadurunge mundur utawa dipotong, gulung laminasi kita garing sedina sawise dilapisi lem adesif EVA. Proses iki nguatake nilai adhesi lan nggawe gulung plastik laminasi luwih lancar sanajan nyuda statis.

Informasi liyane babagan laminasi termal, yaiku proses laminasi sing nggawe laminasi amarga efek panas. Uga diarani laminasi panas utawa garing. Film laminasi kasebut diprodhuksi kanthi proses nutupi ekstrusi lan ing salah sawijining sisih lapisan lem sensitif panas film rampung, umume yaiku BOPP + EVA utawa PET + EVA.

Laminasi termal liwat gulungan panas utawa laminator. Kita kudu ngetrapake tekanan lan laminasi sing cukup. Laminasi garing dadi luwih migunani amarga mupangate kanggo laminasi udan. Kita ora kudu ngetrapake adhesive liyane kanggo laminate.

Menarik ing ndhuwur?
Aja ragu-ragu kanggo ngubungi kita:

#Website: https://www. After-printing.com

# E-mail (sales@ After-printing.com) #Skype (film plastik)

#WhatsApp (008613599537359) #WeChat (406311076)

R&D

IMG_6757