Xiamen Sawise-nyithak Finishing Supplies Co., Ltd.

Hubungi Kita

Alamat

Unit 2601 No. 13 Jinzhong Road, Distrik Huli, Xiamen, China

Telpon

Sales: 86-592-5503592

         WhatsApp: 86-13599537359

    WeChat: 86-13599537359

Jam

7: 30-24: 00 (wektu Beijing)

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita