Xiamen Sawise-nyithak Finishing Supplies Co., Ltd.

Film Laminasi Touch Touch BOPP Kanggo Rampung Pencetakan / Kemasan Matte

Detail Produk:

Papan Asal: Fujian, China
Jeneng: AFP
Sertifikasi: SGS
Nomer Model: Film Laminasi Sentuhan Soft

Ketentuan Pembayaran & Pengiriman:

Jumlah Pesenan Minimal: 40000 meter persegi
Rega: USD0.3-0.5 / m2
Rincian kemasan: karton lan palet
Ketentuan Pembayaran: Western Union, L / C, T / T
Kemampuan Pasokan: 800000000m2 / wulan

Detail Produk

Katrangan Produk Rinci

Kekandelan: Saka 17microns Nganti 30microns Komposisi: Film BOPP + Lem EVA
Jembar: 180mm-1000mm Dawa: 2000m-3000m
Inti: 3 ″ Inti (76mm) Mesin: Mesin Laminating Termal
Timbal pangiriman: 20 dina Jinis: Matte
Suhu: 95 ℃ / 203 ℃ -110 ℃ / 230 ℃ Jeneng: Sawise Nyithak
Cahya Dhuwur:

laminasi beludru film

film tutul beludru

Film Laminasi Panas BOPP Matte Soft Touch For Printing & Packaging

DETAIL PRODUK
Barang Film Laminasi Panas Matte Soft Touch
Materi BOPP + EVA Roll Width saka 180mm-1000mm
Kandel 30 mikron (18 + 12) Panjang Gulung saka 300m nganti 4000m
Ukuran Inti 1 inci (25.4mm) 3 inci (76mm) Pangobatan Corona Sisih siji utawa kaping pindho
Jinis Rampung Transparan lan warna Gabungan 1
MOQ 20000m2 Beting Urip 12 wulan
Lamaran produk brosur perusahaan merek solusi grafis kualitas liyane
PANDUAN APLIKASI
Suhu Senyawa 85 ℃ ~ 110 ℃ (185 ℉ ~ 230 ℉)
Tekanan Senyawa 10 ~ 18 mpa
Kacepetan Senyawa 10 ~ 60 m / min

Film Laminasi Panas Matte Soft Touch digawe saka BOPP Film + EVA Glue minangka film plastik kanggo laminasi sing umume digunakake ing industri pengepakan kustom uga kanggo sampul buku mewah merek prototipe merek brosur brosur perusahaan uga macem-macem liyane solusi grafis kualitas.

Iki uga ditrapake kanggo media cetak digital.

BOPP Soft Touch Lamination Film For Printing / Packaging Matte Finish

Apa Film Laminasi Sentuhan Soft?

Film laminating tutul alus (rasane buludru lan wulu rasane) minangka film pertama sing nduweni sipat taktil ing sejarah lan menehi efek velvety sing nyenengake lan kuat banget simil kanggo kulit persik. Digunakake sacara umum ing industri pengepakan khusus uga kanggo buku mewah kalebu merek brosur produk brosur perusahaan kaya dene macem-macem solusi grafis kualitas liyane.

BOPP Soft Touch Lamination Film For Printing / Packaging Matte Finish

Paket:

* Saben gulung film laminasi termal tutul lembut BOPP (inti kertas 3 ") dikemas nganggo karton
utawa 4 ~ 8 gulung film laminating tutul alus BOPP (inti kertas 1 ') dikemas nganggo karton
* Karton gulung film tutul alus BOPP bakal dikemas dadi palet
* 10 nganti 12 palet dimuat ing wadhah 1 * 20FCL (udakara 400 gulung)
utawa 20 ~ 22 palet dimuat ing wadhah 1 * 40GP (udakara 800 gulung)

BOPP Soft Touch Lamination Film For Printing / Packaging Matte Finish

Wektu Pangiriman:

* Biasane ing 25 dina.

* 20 dina kanggo kontainer 1 * 40GP

FAQ

Kepiye Aku Golek Sampel?

* Sampel kanggo nyoba gratis
* Ukuran normal yaiku 300mm * 100m
* Kanggo jembar lan dawa sing disesuaikan, aja bebas menehi saran.

Apa Jumlah Pesenan Minimal?

* MOQ yaiku 20000sqm
* Nalika rega disetel miturut jumlah utamane.

Apa Babagan Regane?

* Rega bisa nego miturut jumlahe
* Kanggo 20000sqm rega FOB yaiku USD 0.296 ~ 0.427 / sqm
* Kanggo wadhah 20FCL rega FOB yaiku FOB USD 0.358 ~ 0.376 / sqm.

Kepiye Ketentuan Pembayaran?

* Setoran 30% lan saldo 70%
* Kita nampa syarat pambayaran T / TL / C
* Dhuwit Dhukungan: USD CNY CAD HKD lsp.

Kepiye Babagan Wektu Pangiriman?

* 25 dina kiriman timbal biasane
* 20 dina timbal pangiriman kanggo kontainer 40GP khusus

Kepiye babagan Layanan Sawise Dijual?

* Garansi 6 wulan
* Yen ana masalah kualitas, sampeyan kudu menehi ganti rugi.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan