Xiamen Sawise-nyithak Finishing Supplies Co., Ltd.

Film BOPP Gloss Laminating Kanggo Laminating Panas 15 Micron - 30 Ketebalan Mikron

Detail Produk:

Papan Asal: Fujian, China
Jeneng: AFP
Sertifikasi: SGS, BV,
Nomer Model: Film Laminasi Termal

Ketentuan Pembayaran & Pengiriman:

Jumlah Pesenan Minimal: 2 Ton (Lebokake gulung campuran bisa ditampa)
Rega: USD2130.00 / Ton ~ USD2385.00 / Ton
Rincian kemasan: 1-Siji gulung siji karton kanthi proteksi tutup plastik; 2-Puluhan gulung palet; 3-Sepuluh palet ing 20FCL
Wektu Pangiriman: 15 - 25 dina kerja
Ketentuan Pembayaran: T / T, L / C, Western Union
Kemampuan Pasokan: 850 Ton saben wulan

Detail Produk

Katrangan Produk Rinci

Bahan: BOPP + EVA Jinis: Nggilap
Lembut: Alus Kekandelan: Saka 15micron Nganti 30micron
Transparansi: Transparan Ukuran Gulung: 381mm * 2000m 445mm * 3000m 600mm * 4000m Etc.
Perawatan Corona: Sisih Single utawa kaping pindho Liwat 38 Dinasti Inti Kertas: 1 inci (25.4mm) 3 inci (76mm)
Panggunaan: Laminasi Kertas Cetak Paket: Miturut Carton Lan Pallet
Beting: 12 Wulan
Cahya Dhuwur:

laminasi film gloss

film kemasan laminasi

Film Laminasi Termal Plastik BOPP Glossy Kanggo Laminasi Panas Kanthi Kertas

Film Laminasi Termal BOPP Glossy ndeleng transparansi dhuwur lan rewinding sing apik banget.
Iki minangka bahan lingkungan sing nambah nilai barang rampung kanthi transparansi dhuwur lan finish super luster.
Iki bisa nyegah laminasi supaya ora ditekan gelembung lan desquamated.

BOPP Gloss Laminating Film For Hot Laminating 15 Micron - 30 Micron Thickness

Lembar Data Produk
Film Laminasi Termal BOPP Glossy
Spesifikasi Model No. AFP-L18 AFP-L21 AFP-L25 AFP-L25 AFP-Y20 AFP-Y25 AFP-Y27
Jinis Nggilap Nggilap Nggilap Nggilap Matte Matte Matte
Kandel BOPP 12 mikron 12 mikron 12 mikron 15 mikron 12 mikron 15 mikron 15 mikron
EVA 6 mikron 9 mikron 13 mikron 10 mikron 8 mikron 10 mikron 12 mikron
JUMLAH 18 mikron 21 mikron 25 mikron 25 mikron 20 mikron 25 mikron 27 mikron
Ngasilake m² / kg 61275 52247 43668 43956 56433 45147 41615
kg / m² 0,0163 0,0191 0,0229 0,0228 0,0177 0,0222 0,024
Kombinasi khusus- kasedhiya kombinasi (15 mikron nganti 30 mikron nggilap lan matte)
Regane miturut bobot utawa meter persegi kasedhiya
Toleransi Kandel ± 1μm (mikron)
Roll Width saka 180mm nganti1880mm
Panjang Gulung saka 300m nganti 4000m
Gabungan 1
Ukuran Inti 1 inci (25.4mm) 3 inci (76.2mm)
Pangobatan Corona Bujang utawa Ganda ≥ 38dyne
Beting Urip 9 wulan
MOQ 2 ton (jembar campuran kasedhiya 500mm600mm700mm lsp)
Pandhuan Operasi
Suhu Senyawa 85 ℃ - 105 ℃ (185 ℉ - 221 ℉)
Tekanan Senyawa 10-18 mpa
Kacepetan Senyawa 10-60m / menit

Tips:

Sampeyan bisa njupuk pesenan Film Laminasi Termal BOPP kanthi spesifikasi kaya ing ngisor iki:

Kemasan & Pengiriman

* Siji film laminasi termal Siji karton

* Puluhan gulung film laminasi termal ing palet

* 10 nganti 12 palet dimuat ing 1 * 20FCL (disetujoni. 13MT)

* Utawa palet 20 nganti 22 dimuat ing wadhah 40 kaki (udakara 25MT)

* Pelabuhan Laut: Xiamen Shanghai Ningbo

BOPP Gloss Laminating Film For Hot Laminating 15 Micron - 30 Micron Thickness

Apa Film Laminasi Termal?

Film laminasi termal diproduksi dening multi lapisan lapisan ekstrusi.

Iki kalebu rong lapisan. Salah sijine yaiku film plastik sing umume yaiku film BOPP utawa PET lapisan liyane yaiku lem perekat EVA.

Film Laminasi Termal uga diarani film laminasi panas panas utawa panas.

Film Laminasi Termal Ana ing endi sing digunakake?

Umume omah percetakan nggunakake Gulung Film Laminasi Termal BOPP kanggo cetak komersial lan sekolah.

iki uga bisa digunakake kanggo seni grafis format gedhe.

laminasi film transparan / cerah / mengkilap utawa matte / kusam digawe panas minangka proteksi ing tutup kertas.

Kadhangkala masarakat ngarani film laminasi kertas sing digunakake kanthi dadi panas lem perekat menyang substrat kertas.

Dadi spesifik aplikasi Roll Film Laminating Termal BOPP bisa digunakake kanggo:

Isine buku teks | Brosur | Leafet | Kothak manis lan buku harian | Kanthong blanja | Kothak kosmetik

BOPP Gloss Laminating Film For Hot Laminating 15 Micron - 30 Micron Thickness

Cara Nggunakake Film Laminasi Termal?

Proses laminasi yaiku nggabungake loro utawa luwih lapisan sing tujuane kanggo nglindhungi cetakan.

kita butuh laminator panas utawa diarani mesin roller laminasi termal (heatdry) kanggo nggunakake Film Laminasi Termal kanthi lebur adesif EVA menyang permukaan kertas.

Sajrone proses kasebut, film kasebut diluncurake ing roller sing digawe panas lan tekanan sing tetep bisa ditempelake ing tekanan.

Proses iki gampang digunakake lan bisa ditindakake ing omah kanggo aplikasi cilik.

Kadhangkala masarakat uga ngarani laminasi panas utawa laminasi garing utawa laminasi panas.

roll laminating machine

FAQ

Babagan Sampel

* Sampel kanggo nyoba kasedhiya lan gratis

* Barang kanggo ngirim conto ing sisih panrima

* Nanging supaya bisa dibalekake kanthi nyuda urutan sing bakal teka kanthi otomatis

* Kanggo ngirit biaya, disaranake cara prabayar tinimbang nglumpukake

Babagan Kapasitas

* 5coating line

* 20 dina kiriman kontainer 40 kaki

* 850 ton toner

* Kandel 15micron nganti 30 micron

* Lebar gulung saka 180mm nganti 1880mm

* Gulung dawa saka 2000m nganti 6000m

* Diameter Luar Reel: 240mm nganti 380mm (dawane dawa lan jembaré gulungan)

* Dhiameter internal Reel ing 25.4mm (1 inci) utawa 76mm (3 inci)

Babagan Tanggung jawab lan Layanan Purna Jual

* Garansi 9 wulan

* Yen ana masalah kualitas, sampeyan kudu menehi kompensasi


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan