Xiamen Sawise-nyithak Finishing Supplies Co., Ltd.

Babagan Kita

Profil Perusahaan

Dhewe nuduhake pabrik sing ngasilake Film Laminating Thermal, Xiamen After-printing Finishing Supplies Co., Ltd sing digawe kanggo ngekspor kualitas produk sing dijamin ing bahan pasca-press.

Kanggo spesifik ing produk utama, Film Laminating kita ndeleng macem-macem pagawean permukaan:

Film Matte Laminating Film Laminating Sentuhan alus Film Laminasi Logam
Film Laminating Glossy  Film Laminating Anti Gores Film Laminasi Hologram
Film Laminasi Super Mengkilap Putih Film Laminating Super Putih Matte Film Laminating Super Lengket

Kabeh perkara ing ndhuwur bisa digunakake kanggo panggunaan laminator garing lan panggunaan mesin laminasi adhedhasar banyu basah.

 

Wiwit taun 2008 kita wis setya tumindak minangka pemasok lan mitra sing paling dipercaya ing bidang percetakan lan kemasan kanthi kualitas produk sing stabil,

Produk sing disertifikasi karo FDA, RoHS, REACH, MSDS, lan EN 71-3, saiki wis ditrima ing Amerika Utara, Amerika Latin, Asia, Timur Tengah uga Eropa.

Kita bisa nyedhiyakake kontainer 40 kaki (udakara 24MTs) Film Laminating Termal sajrone 20 dina timbal pangiriman.

 

Kajaba iku, kauntungan paling gedhe yaiku nawakake solusi sing larang regane kanthi nyediakake layanan rantai kanggo produk Hot Stamping Foil, Lem Adhesive, UV Varnish, POF Polyolefin Shrink Film uga Pouch Lamination Film.

Kanggo informasi lan layanan luwih lengkap, sampeyan bisa ngubungi:

#Website: https://www. After-printing.com

# E-mail (sales@ After-printing.com) #Skype (film plastik)

#WhatsApp (008613599537359) #WeChat (406311076)

20170706110615_49897

Perusahaan Kita

Sejarah
Layanan
Tim Kita
Kemasan
Dianggo Laminate
Pandhuan Laminasi
Sejarah

Xiamen Sawise-nyithak Finishing Supplies Co., Ltd.minangka salah sawijining mitra, pemasok lan pabrikan sing paling dipercaya kanggo Film Laminating Termal ing China. Wiwit taun 2008, kita wis nawakake film plastik gulung berkualitas tinggi kanggo industri percetakan & kemasan, diiringi ngasilake nomer garis saka siji nganti lima saiki. Sing nomer enem lagi proses.

Ditanggungake karo kapercayan lan kapercayan para pembeli, kita bisa nggedhekake layanan sing nyakup pasokan persiyapan lan bahan, kalebu Hot Stamping Foil, Pouch Lamination Film, POF Polyolefin Shrink Film, UV Varnish lan Water Adhesive Glue.

Layanan rantai yakin bisa nggawa luwih akeh regane kanggo para pelanggan, nggawe keuntungan bebarengan sing dhuwur lan hubungan kerja sama sing dawa.

Ngarep-arep ing mangsa ngarep, kita setya manawa para pembeli nyuda biayane nalika nambah kompetisi.

 

Kanggo pitulung, hubungi kita:

 

#Website: http://www. After-printing.com

# E-mail (sales@ After-printing.com) #Skype (film plastik)

#WhatsApp (008613599537359) #WeChat (406311076)

Layanan

Xiamen Sawise-nyithak Finishing Supply Co., Ltd dikhususake kanggo nyedhiyakake bahan post-press kanthi kualitas dhuwur, dadi pemasok lan mitra paling dipercaya ing bidang percetakan lan kemasan.

 

Produk utama kalebu:

 

Film Laminating Termal
Hot Stamping Foil
Film Laminating Kantong
Film Nyusut POF Polyolefin

 

Luwih lanjut ing Film Laminating Termal, kalebu kabeh jinis lan klasifikasi:

 

Film Laminating Glossy
Film Matte Laminating
Film Soft Laminating Sentuh
Film Laminating Tahan Gores
Film Laminasi Super Lengket Digital
Film Laminating Embossd
Film Laminasi Logam
Film Laminasi Hologram
Film Laminasi Lentik 3D
Film Glitter Sparkle Laminating

 

Kanthi macem-macem bahan dhasar, gulungan film laminasi kita bisa diklasifikasikake dadi Film Laminasi Termal BOPP lan Film Lamiantion Thermal PET, sing bisa ngrampungake glossy lan matte, kandel saka 10micron nganti 350micron, jembar gulung saka 180mm nganti 1880mm, dawa muter saka 300m nganti 4000m, langkah-langkah gulung sing disesuaikan disambut.

Hubungi saiki kanggo entuk rega film laminasi termal.

 

Kanggo informasi luwih lengkap babagan produk liyane, sampeyan bisa ngunjungi:

#Website: http://www. After-printing.com

# E-mail (sales@ After-printing.com) #Skype (film plastik)

#WhatsApp (008613599537359) #WeChat (406311076)

Tim Kita

Tim tegese layanan kanthi sepenuh ati.

Tim AFP prihatin karo apa sing dadi perhatian para pembeli, wiwit saka priksaan ora ketompo liwat email, telpon utawa pesen nganti komentar pungkasan.
Saben panuku duwe anggota: responser, adol, teknisi, merchandiser, server sawise didol

Nalika ningkatake kompetensi profesional ing materi cetak lan kemasan, tim AFP diatur kanggo kegiyatan menjangkau kadang-kadang, ngupayakake rasa percaya banget lan rasa seneng urip pribadi.

20170706113833_84566

Kemasan

Sawise ngenalake tata cara umum babagan cara nggawe film laminasi termal, dilapisi, dibalekake, slit, dikemas kanthi mandiri, dikemas palet lan kontainer

Utamane, tas dunnage utawa tas udara digunakake kanggo luwih nglindhungi gulung lan palet supaya ora tiba utawa tabrakan.

Nalika teka ing pelabuhan segara sing dituju, gulungan film laminasi bopp utawa pet termal kaya kondhisi ing pabrik.

20170706115909_26275

Dianggo Laminate

Ngendi Digunakake Roll Film Laminasi Termal BOPP?

 

Umume, omah percetakan nggunakake gulung Film Laminasi Termal BOPP kanggo nyetak komersial utawa sekolah.

Uga bisa digunakake kanggo seni grafis format gedhe.

Laminasi film transparan, padhang / sumunar / mengkilap utawa matte / kusam, digawe panas minangka proteksi ing tutup kertas.

Kadhangkala masarakat ngarani film laminasi kertas sing digunakake kanthi panas lem perekat eva dadi substrat kertas.

 

Dadi spesifik, aplikasi Roll Film Laminating Termal BOPP bisa digunakake kanggo:

 

Isine buku teks | Brosur | Leafet | Kothak manis lan buku harian | Kanthong blanja | Kothak kosmetik

HTB139uNKFXXXXcQXFXXq6xXFXXX0

Pandhuan Laminasi

Mungkin sampeyan butuh pandhuan singkat babagan operasi Film Laminating Thermal saka macem-macem mesin laminasi utawa laminator panas.

 

Ing kene mbantu:
1. Setel tekanan roller lan suhu miturut macem-macem jinis kertas lan tinta.
2. Nalika nggunakake film kaping pisanan utawa ngganti ukuran sing biasa, volume percobaan cilik sadurunge miwiti laminasi masif.
3. Suhu proses normal 90C-105C (203F - 221F), tekanan roller lan suhu beda-beda saka macem-macem jinis kertas, tinta lan mesin.
4. Priksa manawa tinta wis garing sadurunge dilaminasi. Bakal diresiki nalika kertas ngemot kelembapan utawa bubuk.
5. Priksa manawa bahan kasebut dipasang ing suhu sing sithik lan garing.
6. Kahanan ing ngisor iki bakal mengaruhi kualitas pungkasan film sajrone laminasi.
a. Nggunakake tinta logam
b. Tinta ngemot lilin, minyak garing, adesif, aditif silikon lan liya-liyane.
c. Tinta sing kandel banget
d. Tinta rampung durung garing.
e. Lembar kertas lembab banget.
f. Bubuk banget ing lumahing

Sertifikat

Kita diverifikasi dening BV lan produk sing disertifikasi karo FDA, REACH, RoHS, lsp.

1
qd16671205-xiamen_after_printing_finishing_supplies_co_ltd
qd16669683-xiamen_after_printing_finishing_supplies_co_ltd
qd16669561-xiamen_after_printing_finishing_supplies_co_ltd