Xiamen Sawise-nyithak Finishing Supplies Co., Ltd.
about

Babagan perusahaan kita

Apa sing kudu kita lakoni?

Xiamen After-printing Finishing Supplies Co., Ltd. minangka salah sawijining mitra, panyedhiya, lan produsen sing paling dipercaya kanggo Film Laminating Termal ing China. Wiwit taun 2008, kita wis nawakake film plastik gulung berkualitas tinggi kanggo industri percetakan & kemasan, diiringi ngasilake nomer garis saka siji nganti lima saiki. Sing nomer enem lagi proses.

ndeleng liyane

Pelanggan Kita

1 (1)
1 (1)
1 (2)
1 (2)
1 (3)
1 (4)
1 (5)
1 (6)